Mexicaanse stamppot met kalkoen

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
2 rode paprika's

50 g boter of margarine

1 zak witte kool (300 g)

1 zakje taco seasoningmix (35 g)

2 schaaltjes kalkoenfilet a la minute (a ca. 250 g)

zout en peper

1 pak aardappelpuree voor stamppot (224 g)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan helft van boter verhitten. Kool en paprika ca. 2 minuten bakken. Mix en 125 ml water toevoegen en ca. 15 minuten onafgedekt zachtjes stoven. Intussen kalkoen bestrooien met zout en peper. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan rest van boter verhitten. Kalkoen in ca. 3 minuten gaar bakken. Groenten door puree mengen. Stamppot serveren met kalkoen.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

schnuckie avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten