Mexicaanse stamppot met kalkoen

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 03-03-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 rode paprika's

50 g boter of margarine

1 zak witte kool (300 g)

1 zakje taco seasoningmix (35 g)

2 schaaltjes kalkoenfilet a la minute (a ca. 250 g)

zout en peper

1 pak aardappelpuree voor stamppot (224 g)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Paprika's wassen, schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan helft van boter verhitten. Kool en paprika ca. 2 minuten bakken. Mix en 125 ml water toevoegen en ca. 15 minuten onafgedekt zachtjes stoven. Intussen kalkoen bestrooien met zout en peper. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan rest van boter verhitten. Kalkoen in ca. 3 minuten gaar bakken. Groenten door puree mengen. Stamppot serveren met kalkoen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten