1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Gebakken Custardpudding

Gebakken Custardpudding

Door: anjad

  • Spaans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-03-2005

Ingrediënten 4 personen


Voor de custard: 3 eieren; 1/2 liter melk; 3 eetlepels bloem en 3 eetlepels suiker.
Voor het beslag: 1 ei en 1 a 2 eetlepels bloem.


Verder heb je nodig


Sauspan; lage schaal en koekenpan of frituurpan


"Leche frita", een Spaans nagerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak een custard van de eieren, melk, bloem en de suiker. Giet deze zeer dikke custard in een platte schaal en laat het koud worden.

Bereidingswijze

Snijd er repen van, haal deze door een losgeklopt ei en wat bloem en bak ze in hete olie.

Serveertip

Bestrooi de gebakken repen met poedersuiker en dien het gerecht warm op.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anjad
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top