1. Home
  2. Recepten
  3. Cannoli
  4. Cannoli, Snelle Versie

Cannoli, Snelle Versie

  • Italiaans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-03-2005

Ingrediënten 6 personen


300 g ricotta
150 g basterdsuiker
1/2 theelepel vanille-extract
1/2 theelepl citroenrasp
1 eetlepel sukade, fijngehakt
6 bigarreaus, in stukjes
15 g pure chocolade, geraspt
poedersuiker

cannoli (bij de Italiaanse speciaalzaak)of
kletskoppen (2 per persoon)



Cannoli, Snelle Versie
Cannoli, Snelle Versie

Als je geen gelegenheid hebt om de Cannoli zelf te bakken kun je altijd de Cannoli kopen in Italiaanse speciaalzaken of Kletskoppen gebruiken, de vulling is heerlijk.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Prak voor de vulling de ricotta fijn met een vork.
Meng de suiker en het vanille-extract erdoor en vervolgens de citroenrasp, de sukade, de bigarreaus en de geraspte chocolade.
Vul de deegrolletjes met een lepel of met een spuitzak.
Of leg een kletskop op een bord doe daar de vulling op en zet een tweede kletskop daar schuin in.
Leg ze op een schaal en bestrooi ze met poedersuiker.
De cannoli mogen niet te lang blijven liggen als ze eenmaal gevuld zijn.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shell_seeker
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top