1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Lamskoteletjes met grove mosterd-Hollandaise

Lamskoteletjes met grove mosterd-Hollandaise

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-03-2005

Ingrediënten


3 eidooiers/175 gram boter/2 eetlepels grove mosterd/2 eetlepels citroensap/zout/peper/12 kleine lamskoteletjes/olie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Roer in een pannetje de eidooiers los met 3 eetlepels water. Plaats dit boven een laag bijna kokend water en klop beetje bij beetje de boter erbij. Breng op smaak met mosterd, citroensap, wat zout en peper. Houd de Hollandaise-saus boven het warme water warm (geregeld even doorkloppen). Bestrijk de koteletjes met wat olie en rooster ze op de grill in 3-4 minuten aan elke kant rose.

Bereidingswijze

Bestrooi de koteletjes met grof zeezout en grof gemalen zwarte peper en geef er de grove mosterd -Hollandaise er apart bij.

Serveertip

Lekker met knapperige peultjes, bosuitjes en nieuwe aardappeltjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top