pannenkoek met banaan en honingsaus

  • Nederlands,
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 26-02-2005
  • pannenkoek met banaan en honingsaus

    Pannenkoek met banaan en honingsaus

    Pannenkoek met banaan en honingsaus

Voor ongeveer 8 pannenkoeken

Deel dit recept

Ingrediënten
  • 200 gram tarwebloem

  • mespunt zout

  • 2 ei eren

  • 1/2 liter melk

  • ca.50 gram boter

  • eventueel 1 eetlepel suiker voor zoete pannenkoeken

  • 4 bananen

  • 4 eetlepels slagroom

  • 4 eetlepels honing

  • Boodschappen bestellen

    Bereidingswijze

    Maak het pannaenkoeken beslag.Snijd de gepelde bananen in schuine plakken. Verhit een klontje boter in een koekenpan met een anti aanbaklaag en verdeel de plakken banaan over de bodem van de pan. Schep er het beslag over. Bak de pannenkoeken op middelhoog vuur 2 tot 3 minuten tot de onderkant gekleurd en de bovenkant droog is. Keer de pannenkoek met behulp van een bord of een deksel, doe nog een klontje boter in de pan en laat de pannenkoek terug in de pan glijden.Houd de pannenkoeken warm. Doe voor de saus de room en de honing in een steelpannetje en roer op laag vuur tot het een gladde saus is. Laat al roerend kort koken tot de saus de gewenste dikte heeft. Serveer de pannenkoeken met de saus en eet ze warm.

    Dit recept is te vinden in:

    Laatste reacties

    Er zijn nog geen reacties

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten