Visschotel met champignons, spek en kaas
- Montignac, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 23-02-2005
Erg lekker,ook als je montignact.
Ingrediënten 2 personen
- 4oogr.champignons aan plakjes
- 1 prei aan ringen
- 2 tilapiafilets
- 4 plakken ontbijtspek
- 1 grote tomaat aan plakjes
- 2 flinke el.creme fraiche
- 50 gr.geraspte kaas
- zout
- peper
- citroensap
- 1 teen knoflook fijngesneden
- 2 el olie
Benodigdheden
Oven op 180c heteluchtovenschaal
Voorbereiding
Champignons bakken tot ze iets gekleurd zijn.Prei en knoflook toevoegen en even meebakken.In schaal champignons en prei scheppen. Vis op smaak brengen met zout,peper,en citroensap erop leggen,de creme fraiche over de vis verdelen.Hierop de spek leggen.Tomatenplakjes over de schaal verdelen.Bestrooien met de kaas.
Bereidingswijze
In oven 30 min.bakken.
Serveertip
Wij hebben dit vanavond gegeten.Erg lekker.
Laatste reacties
Ook in 2013 nog super! Heb de creme fraiche vervangen door roomkaas en Tilapia door Kabeljauw... had niets anders in huis... dat kan dus ook. Heerlijk! tnx.
Heel erg lekker. Een aanrader
Het was erg lekker! Ik wilde met deze visschotel mijn vriend verleiden om te gaan Montignaccen en dat is gelukt! :) Bedankt. Toppie!
Lekker lijkt me dit. Ik neem het mee. Bedankt.
Dit is inderdaad een erg lekkere manier om vis klaar te maken. Normaal gezien ben ik geen viseter, maar het was mjammie! Maak ik nog wel eens!<br>Liefs van Natascha