Visschotel met champignons, spek en kaas

  • Montignac, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 23-02-2005

Erg lekker,ook als je montignact.

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
  1. 4oogr.champignons aan plakjes
  2. 1 prei aan ringen
  3. 2 tilapiafilets
  4. 4 plakken ontbijtspek
  5. 1 grote tomaat aan plakjes
  6. 2 flinke el.creme fraiche
  7. 50 gr.geraspte kaas
  8. zout
  9. peper
  10. citroensap
  11. 1 teen knoflook fijngesneden
  12. 2 el olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Oven op 180c hetelucht
ovenschaal

Voorbereiding

Champignons bakken tot ze iets gekleurd zijn.Prei en knoflook toevoegen en even meebakken.In schaal champignons en prei scheppen. Vis op smaak brengen met zout,peper,en citroensap erop leggen,de creme fraiche over de vis verdelen.Hierop de spek leggen.Tomatenplakjes over de schaal verdelen.Bestrooien met de kaas.

Bereidingswijze

In oven 30 min.bakken.

Serveertip

Wij hebben dit vanavond gegeten.Erg lekker.

Laatste reacties

RichieLion avatar
RichieLion 21-10-2013

Ook in 2013 nog super! Heb de creme fraiche vervangen door roomkaas en Tilapia door Kabeljauw... had niets anders in huis... dat kan dus ook. Heerlijk! tnx.

kornienko avatar
kornienko 10-04-2008

Heel erg lekker. Een aanrader

olgasmult avatar
olgasmult 03-01-2007

Het was erg lekker! Ik wilde met deze visschotel mijn vriend verleiden om te gaan Montignaccen en dat is gelukt! :) Bedankt. Toppie!

orphan avatar
orphan 26-04-2006

Lekker lijkt me dit. Ik neem het mee. Bedankt.

nvwinsberghe avatar
nvwinsberghe 10-05-2005

Dit is inderdaad een erg lekkere manier om vis klaar te maken. Normaal gezien ben ik geen viseter, maar het was mjammie! Maak ik nog wel eens!<br>Liefs van Natascha

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten