1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Visschotel met champignons, spek en kaas

Visschotel met champignons, spek en kaas

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 23-02-2005

Ingrediënten 2 personen


4oogr.champignons aan plakjes1 prei aan ringen2 tilapiafilets4 plakken ontbijtspek1 grote tomaat aan plakjes2 flinke el.creme fraiche50 gr.geraspte kaas zoutpepercitroensap1 teen knoflook fijngesneden 2 el olie


Verder heb je nodig


Oven op 180c hetelucht
ovenschaal


Erg lekker,ook als je montignact.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Champignons bakken tot ze iets gekleurd zijn.Prei en knoflook toevoegen en even meebakken.In schaal champignons en prei scheppen. Vis op smaak brengen met zout,peper,en citroensap erop leggen,de creme fraiche over de vis verdelen.Hierop de spek leggen.Tomatenplakjes over de schaal verdelen.Bestrooien met de kaas.

Bereidingswijze

In oven 30 min.bakken.

Serveertip

Wij hebben dit vanavond gegeten.Erg lekker.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top