Geitenkaas Tomaat-Basilicum Taart

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geitenkaas Tomaat-Basilicum Taart

    Geitenkaas Tomaat-Basilicum Taart

    Geitenkaas Tomaat-Basilicum Taart

Hartige taarten zijn altijd een plezier om te maken maar ook om je gasten voor te zetten en te eten natuurlijk!

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
6 plakjes hartig taartdeeg (diepvries)
4 eetlepels knoflookolie
150 gram zachte geitenkaas, verbrokkeld of in plakjes gesneden
4 rijpe tomaatjes
een bosje verse basilicum
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180C.
Leg de plakjes deeg net overlappend naast elkaar en vorm ze tot een grote ronde lap.
Leg die op een met bak-papier beklede bakplaat en bestrijk met 2 eetlepels van de knoflookolie.
Verdeel de plakjes kaas en tomaat om en om over het deeg.
Haal de blaadjes los van de takjes basilicum en strooi over het deeg.
Besprenkel met de rest van de olie en schuif in de oven.

Bak de taart in 20 minuten bruin en gaar. Snij in puntjes en serveer.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

shell_seeker avatar
shell_seeker

Doorsturen

Home Recepten