1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Arroz Mexicana

Arroz Mexicana

Door: ghislaine1941

  • Mexicaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-02-2005

Ingrediënten 4 personen


200 g rijst (langkorrelrijst)
2 dl groentebouillon
1 ui
2 tomaten
1 wortel
50 g erwtjes
2 cl arachideolie
1 takje koriander



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de rijst bijna gaar in de groentebouillon. Kook de erwtjes gaar. Ontvel de tomaten en hak ze fijn. Schil de wortel en snij in dunne reepjes. Snipper de ui, fruit in wat olie en voeg tomaat, wortel en erwtjes toe. Fruit even mee. Voeg de rijst toe, schep alles onder elkaar en laat nog 5 minuten zachtjes doorwarmen. Was de koriander en hak fijn.

Serveertip

Garneer met de fijngehakte koriander



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ghislaine1941
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top