Tapas van Zalm in Champagne met kappertjes
- Spaans, Borrelhapje
- 20-30 min.
- Geplaatst op 21-02-2005
Een mooie Tapas!! Heerlijk met rode ui, kappertjes, dragon en gestoofd in Cava (soort Champagne). Lekker om deze Tapas warm te serveren. ABSOLUUT niet moeilijk om te maken!!
Ingrediënten 8 personen
- 8 zalmfilets van ca 50 gr
200 ml Cava (champagne)
2 el citroensap
1 rode ui in ringen
1 el kappertjes
4 takjes dragon, de blaadjes
olijfolie
peper en zout
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 160 graden
Bereidingswijze
- plaats de filets in een ovenschaal
Schenk er de Cava, een scheut olijfolie en het citroensap bij
Bedek de vis met de uiringen, de kappertjes en dragon. Bestrooi met peper en zout.
Dek de schaal en stoof het gerecht 10-14 minuten in de oven.
Laatste reacties
Dit ga ik maken, oei oei wat lekker. Anna