Tapas van Zalm in Champagne met kappertjes

  • Spaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2005

Een mooie Tapas!! Heerlijk met rode ui, kappertjes, dragon en gestoofd in Cava (soort Champagne). Lekker om deze Tapas warm te serveren. ABSOLUUT niet moeilijk om te maken!!

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 160 graden

Bereidingswijze

  • plaats de filets in een ovenschaal

  • Schenk er de Cava, een scheut olijfolie en het citroensap bij

  • Bedek de vis met de uiringen, de kappertjes en dragon. Bestrooi met peper en zout.

  • Dek de schaal en stoof het gerecht 10-14 minuten in de oven.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

anna_c_l avatar
anna_c_l 12-12-2005

Dit ga ik maken, oei oei wat lekker. Anna

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten