1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Zalm
  5. Tapas van Zalm in Champagne met kappertjes

Tapas van Zalm in Champagne met kappertjes

Door: marianneoud

  • Spaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2005

Ingrediënten 8 personen


8 zalmfilets van ca 50 gr
200 ml Cava (champagne)
2 el citroensap
1 rode ui in ringen
1 el kappertjes
4 takjes dragon, de blaadjes
olijfolie
peper en zout



Een mooie Tapas!! Heerlijk met rode ui, kappertjes, dragon en gestoofd in Cava (soort Champagne). Lekker om deze Tapas warm te serveren. ABSOLUUT niet moeilijk om te maken!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 160 graden

Bereidingswijze

Plaats de filets in een ovenschaal
Schenk er de Cava, een scheut olijfolie en het citroensap bij
Bedek de vis met de uiringen, de kappertjes en dragon. Bestrooi met peper en zout.
Dek de schaal en stoof het gerecht 10-14 minuten in de oven.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top