hartige zalmtaart
- Frans,
- 30-60 min.
- Geplaatst op 21-02-2005
Ingrediënten 2 personen
4 plakjes bladerdeeg,1 blikje zalm (van ong 225 gram)
1 pakje monchou
1 klein blikje ananas stukjes,
(eventueel stukjes rode paprika)
2 dl slagroom,
2 a 3 eieren,
1 snufje zout en peper,
1 beetje boter of olie.
Benodigdheden
taartvorm van 24 cm doorsnee.kastje om in te vetten.
grote beslagkom.
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 200 graden,
bladerdeeg laten ontdooien,
haal de graatjes uit de zalm,
klop de eieren los in een kom.
voeg zalm,stukjes monchou,slagroom en de ananas stukjes toe.(en eventueel rode paprika stukjes)
husselalles doorelkaar en voeg naar smaak peper en zout toe.
vet de vorm in,en bedek de vorm met het bladerdeeg,
Bereidingswijze
sort het mengsel in de vorm en bak de taart in plm 45 min gaar en lekker bruin.
Serveertip
serveer er desgewenst een frisse komkommer salade bij.
Laatste reacties
Dank voor je recept. Marianne
Hoi Rita, Klinkt Lekker hoor ik neem het mee! Groetjes ines