hartige zalmtaart

  • Frans,
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 21-02-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
4 plakjes bladerdeeg,
1 blikje zalm (van ong 225 gram)
1 pakje monchou
1 klein blikje ananas stukjes,
(eventueel stukjes rode paprika)
2 dl slagroom,
2 a 3 eieren,
1 snufje zout en peper,
1 beetje boter of olie.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
taartvorm van 24 cm doorsnee.
kastje om in te vetten.
grote beslagkom.

Voorbereiding

oven voorverwarmen op 200 graden,
bladerdeeg laten ontdooien,
haal de graatjes uit de zalm,
klop de eieren los in een kom.
voeg zalm,stukjes monchou,slagroom en de ananas stukjes toe.(en eventueel rode paprika stukjes)

husselalles doorelkaar en voeg naar smaak peper en zout toe.
vet de vorm in,en bedek de vorm met het bladerdeeg,

Bereidingswijze

sort het mengsel in de vorm en bak de taart in plm 45 min gaar en lekker bruin.

Serveertip

serveer er desgewenst een frisse komkommer salade bij.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

marianneoud avatar
marianneoud 25-08-2009

Dank voor je recept. Marianne

novemberrain18 avatar
novemberrain18 23-02-2005

Hoi Rita, Klinkt Lekker hoor ik neem het mee! Groetjes ines

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten