1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spruitjesstamppot met kaasgehaktballen

Spruitjesstamppot met kaasgehaktballen

Door: chaootje

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-02-2005

Ingrediënten 4 personen


-100 g licht belegen kaas
-50 g Parmezaanse kaas
-50 g Roquefort
-6 el paneermeel
-1 fijngehakte rode peper
-300 g half-om-half gehakt
-4 tomaten in blokjes gesneden
-1 dl runderbouillon
-600 g aardappelen
-300 g spruiten
-6 el olijfolie
-3 dl melk
-1 tl kaneelpoeder
-zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kaas in blokjes en meng het samen met het paneermeel en de rode peper door het gehakt. Maak er 2 gehaktballen van en bak ze. Voeg de tomaten toe en blus het af met de bouillon. Laat de gehaktballen 30 minuten sudderen.
Kook de aardappelen. Snijd de spruiten in vieren en bak ze 6 minuten.

Laat de aardappelen uitstomen en doe de melk erbij. Zet de pan op het vuur en stamp de aardappelen tot puree. Voeg de gebakken spruiten toe en stamp deze er doorheen. Voeg de kaneel toe en breng het gerecht op smaak met zout. Serveer met de gehaktbal.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top