Japanse eitjes

  • Japans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-02-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

200 gr sushirijst -- 2 lp rijstazijn -- 10 gr suiker -- 4 eieren -- 2 lenteuitjes -- 3 norivellen -- wasabi -- mayonaise -- sojasaus -- 1 lp sesamzaad
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de rijst vvolgens beschrijving gaar,roer er rijsazijn en suiker door en laat afkoelen.
Klop de eieren los met sesamzaad en lente uitjes in ringen gesneden.
Bak er 3 omeletten van.
Leg op 3 norivellen elk een omelet,verdeel de rijst erover en bestrijk dit met dunne streepjes wasabi en mayonaise.
Rol de sushi's op m.b.v. een sushimatje en snij ze in plakken.
Serveer met sojasaus..

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten