1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Broccoli
  5. Broccoli salade

Broccoli salade

Door: bimmel

  • Montignac, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-02-2005

Ingrediënten 4 personen


500 gram broccoli,
3 eetlepels olie,
1 eetlepel citroensap,
1 teentje knoflook, uitgeperst,
peper en zout,
2 eieren, hardgekookt en in parten,
2 tomaten, in parten.


Verder heb je nodig


Koelkat.


Montignac op klompen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de schoongemaakte en in roosjes gesneden broccoli in 7 minuten halfgaar. Spoel ze af onder koud stromend water, laat ze goed uitlekken en koud worden. Maak een dressing van citroensap, olie, zout, peper en knoflook en schep dit over de broccoli. Zet dit 30 minuten in de koelkast zodat alles goed kan intrekken.

Serveertip

Garneren met de parten ei en tomaat.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bimmel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top