Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. MOKKA-CHOCOLADEMOUSSE suikervrij

MOKKA-CHOCOLADEMOUSSE suikervrij

Door: sonja26975

  • Nederlands Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-02-2005

Ingrediënten


100 gr (pure)chocolade suikervrij *
250 ml slagroom *
2 blaadjes witte gelatine *
100 ml oploskoffie, gezoet met ahornsiroop



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Week de gelatineblaadjes in ruim, koud water. Chocolade au-bain-marie smelten. gelatine oplossen in de hete koffie en mengen met de chocolade. Af laten koelen en de slagroom stijf kloppen. Beiden door elkaar spatelen en verdelen over schaaltjes. Ongeveer 2 uur laten opstijven in de koelkast.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sonja26975
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top