Dip van gerookte zalm en avocado

  • Amerikaans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 20-02-2005

Heel lekker met schijfjes appel,peer of crackers

Deel dit recept

Ingrediënten
225 gr.gerookte zalm,
75 gr.mon chou,
75 gr.fijngeprakte avocado,
2 el.creme fraiche,
1 el.citroensap,
een vierde tl.groene peperkorrels uit de vijzel,
peper en zout naar smaak,
hele groene peperkorrels,
schijfjes appel,peer,crackers plakken knapperig brood.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmachine.

Voorbereiding

Pureer de zalm met de roomkaas.

Bereidingswijze

Doe het zalmmengsel in een kom.Voeg de avocado,creme fraiche,citroensap,peper uit de vijzel en zout en peper toe.Goed door elkaar roeren en koud wegzetten.

Serveertip

Garneren met hele groene peperkorrels en eten met brood,crackers enz.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten