1. Home
  2. Recepten
  3. Biologische keuken
  4. noten_rozijnenbol met avocado

noten_rozijnenbol met avocado

  • Biologisch, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 20-02-2005

Ingrediënten 1 personen


- noten rozijnenbol (zuurdesem)
- roomkaas om de bol mee te beleggen (eventueel geitenroomkaas)
- 1/2 avocado
- zoete witte amandelen



Heerlijk belegd broodje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Halveer de avocado door overlangs de pit te snijden. Met de handen kan je avocado halveren.
De pit blijft in 1 helft zitten... De pit kan je er uiteindelijk uit wippen door het mesje onder de pit door de halen.

Bereidingswijze

- Snij de noten-rozijnenbol open
- Besmeer beide helften met roomkaas
- Haal met een lepel de halve avocado uit de schil. Snij de helft in plakken
- Bestrooi met een beetje zout en peper.
- Verdeel de plakken over de roomkaas.
- Verdeel de amandelen over de avocado.
- Plaats de andere helft op de noten.

Serveertip

Eet smakelijk!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke74
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top