1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Biefstuk
  5. Tapas van biefstuk stukjes met olijvenpasta

Tapas van biefstuk stukjes met olijvenpasta

  • Spaans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-02-2005

Ingrediënten 12 personen


12 lapjes biefstuk van 60 gr. pepr en zout VOOR DE OLIJVENPESTO 50 gr zwarte olijven
100 gr ansjovisfilets
1 el kappertjes
2 el bladpeterselie gehakt3 teentjes knoflook, gehakt
4 el olijfolie.



Kleine stukjes biefstuk die worden ingesmeerd met de olijvenpesto, opgerold en gebakken. Je kan deze TAPAS koud of warm serveren

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maal in een blender of keukenmachine de ingredienten voor de olijvenpasta De pasta kan ruim van tevoren gemaakt worden en blijft zeker 4-6 dagen goed, mits gekoeld.
Besmeer de bieflapjes met de pasta, rol ze op en zet vast met prikker
Bak de rolletjes m en om bruin: breng ze op smaak met peper en zout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top