1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Grotchampignon-beignets in bierbeslag

Grotchampignon-beignets in bierbeslag

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 17-02-2005

Ingrediënten 4 personen


Olie om te frituren, 100 g bloem, 100 ml Wieckse Witte (bier), 1 ei, 1 bakje grotchampignons (a 175 g) schoongemaakt, 1 bakje remouladesaus (Remia)


Verder heb je nodig


Frituurpan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Frituurolie in frituurpan verhitten tot 180 graden. In kom bloem met bier en ei tot glad beslag kloppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Champignons in beslag dopen en in twee porties 2 - 3 minuten frituren tot ze goudbruin zijn. Op keukenpapier laten uitlekken. Op schaal leggen en direct serveren met remouladesaus



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top