Kip-currysoep

  • Internationaal, Soep
  • 20-30 min.

4 personen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g kipreepjes?120 g sperzieboontjes?1 eetlepel rode currypasta?1 l kippenbouillon?25 cl kokosmelk?1 eetlepel vissaus?citroensap?peper en zout?pijpuiltjes?basilicum
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Roerbak de kipreepjes 2 minuten in wat arachide-olie. Doe er de sperzieboontjes bij. Roerbak 1 minuut.

Bereidingswijze

Vermeng met 1 eetlepel rode currypasta. Leng aan met de kippenbouillon, de kokosmelk en 1 eetlepel vissaus.

Dek af en laat 10 minuten sudderen tegen de kook aan. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Serveertip

Werk af met fijngesneden pijpuitjes en basilicum

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

vifke avatar
vifke

Doorsturen

Home Recepten