Amuse als pannenkoekje met zalmtartaar en kruiden
- Frans, Borrelhapje
- 10-20 min.
- Geplaatst op 16-02-2005
Een leuk hartige zalmpannekoekhapje (amuses)met room, kruiden en en vis. SORRY GEEN WOORD verkeerd gezegd met dit recept????
H E L E M A A L
T O P!!!!
Ingrediënten 20 personen
- Bak een aantal dikke pannenkoeken en steek er met behulp van een borrelglaasje rondjes uit.
2 ons zalm- 125 gr room
- 2 el mayonaise
- 2 el citroensap
- 1 el munt
Bereidingswijze
Schep room, mayonaise, citroensap, bieslook en munt goed door elkaar en doe dit op de pannenkoek.Leg er nu een stukje gerookte zalm op. Decoreer desgewenst met wat dille of wat peterselie.
Laatste reacties
heb er wraps van gemaakt , ook lekker dan de pannekoeken niet dik bakken
hallo ik wilde even weten wat er met room wordt bedoeld`` henny
Ik heb deze ook meegenomen zoals meedere met mij. Lijkt me heerlijk en makkelijk. bedankt
Ook deze heb ik meegenomen. Groetjes Marianne.
mmmmm zalig!! Groetjes Joke
mmmmmmmmm lekkerrrrrrrrrrrr pannekoeken en ook nog eens vis. ga het gauw uitproberen. groetjes marja
Meegenomen en gemaakt.Heerlijk, geen woord te veel!! Groetjes Anneke
Dag Marianne, jammer dat ik dit recept nu (tweede paasdag) pas zie! Had prima bij mijn visbuffet gepast. Ga ik zeker snel een keer uitproberen als voorgerecht!
sterretjes vergeten sorry bij deze dan yvonne
dit was heerlijk alleen..moet er niet een deel van de zalm door de room e.d gedaan worden? anders is 2 ons zalm wel wat veel om alleen te garneren het smaakte heerlijk ook namens de gasten gr yvonne