1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse als pannenkoekje met zalmtartaar en kruiden

Amuse als pannenkoekje met zalmtartaar en kruiden

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-02-2005

Ingrediënten 20 personen


Bak een aantal dikke pannenkoeken en steek er met behulp van een borrelglaasje rondjes uit.
2 ons zalm 125 gr room 2 el mayonaise 2 el citroensap 1 el munt



Een leuk hartige zalmpannekoekhapje (amuses)met room, kruiden en en vis. SORRY GEEN WOORD verkeerd gezegd met dit recept???? H E L E M A A L T O P!!!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schep room, mayonaise, citroensap, bieslook en munt goed door elkaar en doe dit op de pannenkoek.Leg er nu een stukje gerookte zalm op. Decoreer desgewenst met wat dille of wat peterselie.




Reacties (28)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top