1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Zwitserse keuken
  5. Pasta met Zwitserse noten-saus

Pasta met Zwitserse noten-saus

  • Zwitsers, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-02-2005

Ingrediënten 2 personen


25 g pijnboompitten, 50 g blanke hazelnoten, 50 g blanke amandelen, 50 g gedopte walnoten, 200 g MonChou, 2 dl koffieroom, versgemalen zwarte peper, 4 el gruyere, pasta naar keuze.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak pitten en noten fijn. Smelt de MonChou in de room en voeg pitten, noten en peper toe. Schep de gare pasta erdoor en strooi de kaas erover.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top