1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van Tomaten-mozarellaspiesjes gemarineerd

Amuse van Tomaten-mozarellaspiesjes gemarineerd

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 15-02-2005

Ingrediënten 20 personen


2 grote bolletjes mozarella (20 bolletjes maken)
2 el olijfolie
2 el verse peterselie (gehakt)
1 el verse bieslook (gehakt)
20 kerstomaatjes
40 kleine basilicumblaadjespeper en zout


Amuse van Tomaten-mozarellaspiesjes gemarineerd
Amuse van Tomaten-mozarellaspiesjes gemarineerd

Leuk om te zien en SUPER makkelijk om te maken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de mozzarella bolletjes samen met olie, peterselie, bieslook, ? tl zout en ? tl peper in een kom. Zet dit minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast.
Snijd de kerstomaatjes in tweeen en steek een helft op een cocktailprikker, gevolgd door een basilicumblaadje, een mozzarellabolletje, basilicumblaadje en weer een tomatenhelft.




Reacties (10)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top