1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Paprika gevuld met ricotta

Paprika gevuld met ricotta

Door: vifke

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-02-2005

Ingrediënten


1 paprika
1 dl olijfolie
100g ricottakaas
zwarte peper (gemalen)
8 ansjovisjes op olie
verse bieslook



Serveer als tappas of met een slaatje en vinaigrette

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij de paprika in de helft en ontpit hem. Wrijf hem in met wat olijfolie en plaats hem met de velkant naar boven in een ovenschaal.

Bereidingswijze


Bak 20 minuten op 225?C. Leg hem daarna in een kom en bedek met plastiekfolie. Laat de paprika rusten en als hij afgekoeld is kan je hem schillen.
Mix de ricotta met olijfolie en zwarte peper.
Verdeel de ricotta over de paprika en leg de ansjovis bovenop. Garneer met bieslooksprietjes.

Serveertip

Rol ze op en serveer als tappas of met een slaatje en vinaigrette



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van vifke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top