Thaise Wok

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 15-02-2005

voor 10 pers

Deel dit recept

Ingrediënten 10 personen
1 kg Thaise rijst kant en klaar gekookt
1 kg kalkoen reepjes
500 gr garnaaltjes of scampi's
1 gember (fijngesneden)
6 teentjes look (fijngehakt)
4 pikante pepers
4 pakjes wokgroenten (sojascheuten, paprika, uien, wortelen, selder & broccoli)
3 flesjes Hotspot "traditional wok"
Thaise wokolie
Zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verhit de wokolie in de wok en roerbak de kalkoen en groenten gedurende 5 min.
Voeg daarna de look, pikante pepers en gember toe en roerbak nog 5 min, blus met de flesjes woksaus en voeg de garnalen toe. Laat alles nog 2 min koken, afsmaken met peper en zout.

Serveertip

Serveer met warme Thaise rijst.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten