1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Spaanse keuken
  5. Risotto
  6. Risotto

Risotto

  • Spaans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-02-2005

Ingrediënten 4 personen


- +/- 400 gr arborio rijst
- 100 gr boter
- 1 gesnipperde ui
- (facultatief 1/2 glas droge witte wijn)
- 1 1/2 ltr vleesbouillon
- 100 gr geraspte parmesaanse kaas



Met Parmesaanse kaas en ui

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat de ui in 50 gr boter in een pot op een matig vuur bruinen, voeg de rijst toe, en roer tot de boter goed is opgenomen. Begieten met de wijn, laten uitkoken en beetje bij beetje de hete bouillon toevoegen, terwijl je goed roert. Wanneer de rijst klaar is (na +/- 18'), de rest van de boter toevoegen + de parmesaanse kaas. Laat dit nog eventje rusten voor het opdienen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lynneke


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lynneke
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top