1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Bruschetta
  6. Bruschetta met geitenkaas en honing

Bruschetta met geitenkaas en honing

Door: pauliens-verzameling

  • Frans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-02-2005

Ingrediënten 4 personen


250 g zachte geitenkaas; 4 sneden pain de campagne; 3 el peterselie; 3 el basilicum; 3 el munt; 1 teen knoflook; versgemalen zou en peper; 0,5 dl olijfolie; 2 el vloeibare honing



Lekker als voorgerecht maar ook zeer geschikt als warme lunch. Indien je de pain de campagne vervangt door stokbrood, is het ook erg lekker als borrelhapje. Je ziet het, erg veelzijdig dus en ook nog eens in tien minuten klaar!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 250 graden.

Bereidingswijze

Snijd de geitenkaas in 4 plakken en leg ze op het brood. Snijd de kruiden fijn, hk de knoflook en roer beide door de olijfolie (je hebt nu een soort zelfgemaakte pesto). Voeg peper en zout naar smaak toe. Zet de kaasbroodjes 4 minuten in de oven. Giet er uit de oven een lepel pesto over en verdeel de honing erover. Serveer meteen.

Serveertip

Recept uit Margriet.



Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pauliens-verzameling
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top