250 g zachte geitenkaas; 4 sneden pain de campagne; 3 el peterselie; 3 el basilicum; 3 el munt; 1 teen knoflook; versgemalen zou en peper; 0,5 dl olijfolie; 2 el vloeibare honing
Lekker als voorgerecht maar ook zeer geschikt als warme lunch. Indien je de pain de campagne vervangt door stokbrood, is het ook erg lekker als borrelhapje. Je ziet het, erg veelzijdig dus en ook nog eens in tien minuten klaar!
Verwarm de oven voor op 250 graden.
Snijd de geitenkaas in 4 plakken en leg ze op het brood. Snijd de kruiden fijn, hk de knoflook en roer beide door de olijfolie (je hebt nu een soort zelfgemaakte pesto). Voeg peper en zout naar smaak toe. Zet de kaasbroodjes 4 minuten in de oven. Giet er uit de oven een lepel pesto over en verdeel de honing erover. Serveer meteen.
Recept uit Margriet.
sjoekke 20-04-2010
Ik heb je receptje favo gezet want het lijkt me een heerlijk hapje,bedankt en grtj Lydie
jessic 19-04-2010
Mmmm...bedankt voor dit lekkere recept!
mjmak 11-12-2009
heerlijk; heb hem nu al een paar keer als borrelhapje gemaakt. De munt laat ik eruit, en ik doe er wat pijnboompitjes over. Groot succes ;-) Dank
helga63 13-07-2009
Ziet er goed uit. Ga dit zeker proberen. Groetjes, Helga
mariellemarcel 19-11-2008
Deze komt bij mijn favo``s. Maak er een mooi voorgerecht van. Dit recept is een deel van een trio met wat carpaccio en zalm. Heerlijk, makkeleijk en heel luxe.