1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Perzik-bosbes gratin.

Perzik-bosbes gratin.

Door: chutneyzusje

  • Italiaans, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-02-2005

Ingrediënten 4 personen


125 gr amaretti koekjes,
8 halve perziken uit blik,
4 el.perziksap,
175 gr bosbessen,
250 gr.mascarpone,
250 gr.Griekse yoghurt,
3 el.lichtbruine basterdsuiker,
1 tl.kaneel.


Verder heb je nodig


Grill.
Ovenschaal.body{background:url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20050212025702.jpg)}--


Snel en heerlijk toetje.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verkruimel de amaretti doe in de Ovenschaal en schenk het perziksap erover.Snij de perzik in plakken en doe ze met de bosbessen op de amaretti.Meng de mascarpone met de yoghurt.Schep op het fruit.Mix de suiker met de kaneel en strooi over de schotel.

Bereidingswijze

Zet onder de hete grill tot de suiker is
gekarameliseerd.Laat even afkoelen.

Serveertip

Serveer warm of koud.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top