1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Engelse keuken
  5. Gerookte eendenborst-salade met abrikozen en walnoten

Gerookte eendenborst-salade met abrikozen en walnoten

Door: chutneyzusje

  • Engels, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-02-2005

Ingrediënten 4 personen


6 abrikozen
halve krop lollo rosso
50 gr.rucola
wat sprietjes bieslook
100 gr. gerookte eendenborstfilet
50 gr.walnoten
1el.balsamicoazijn
half sjalotje fijngesnipperd
3 el.walnootolie
zout en peper naar smaak


Verder heb je nodig


Body{background:url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20050211091705.jpg)}--


Lekker en snel voorgerecht.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de dressing van de azijn,olie,sjalot,peper en zout.
Halveer en ontpit de abrikozen en snij ze in schijfjes.Doe ze in een kom met de sla,rucola,bieslook en de helft van de dressing.

Bereidingswijze

Doe dit mengsel op een bord,verdeel de eend en de walnoten erover heen en schenk de rest van de dressing erover.Eet smakelijk.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chutneyzusje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top