Gerookte eendenborst-salade met abrikozen en walnoten

  • Engels, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-02-2005

Lekker en snel voorgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  1. 6 abrikozen

  2. halve krop lollo rosso

  3. 50 gr.rucola

  4. wat sprietjes bieslook

  5. 100 gr. gerookte eendenborstfilet

  6. 50 gr.walnoten

  7. 1el.balsamicoazijn

  8. half sjalotje fijngesnipperd

  9. 3 el.walnootolie

  10. zout en peper naar smaak
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
body{background:url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20050211091705.jpg)}--

Voorbereiding

Maak de dressing van de azijn,olie,sjalot,peper en zout.
Halveer en ontpit de abrikozen en snij ze in schijfjes.Doe ze in een kom met de sla,rucola,bieslook en de helft van de dressing.

Bereidingswijze

Doe dit mengsel op een bord,verdeel de eend en de walnoten erover heen en schenk de rest van de dressing erover.Eet smakelijk.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten