Gegrilde ontbijtkoek met verse geitenkaas en honing

  • Frans, Tussendoortje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 11-02-2005

Een snelle en aparte snack!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden

Voorbereiding

  • Verwarm de grill voor.


  • Meng de Provencaalse kruiden met de honing en zet dit heel even in de magnetron.
    (de smaken mengen zich dan beter)

  • Bereidingswijze

  • Snij de geitenkaasjes doormidden
  • Leg telkens 2 plakjes ontbijtkoek tegen elkaar op een bakplaat en leg in het midden hiervan een plakje geitenkaas.
  • Giet hier het mengsel van honing en kruiden over en zet het gerecht 3 tot 4 minuten onder de gril.
  • Snij de peer in dunne plakjes (niet schillen)
  • Serveertip

  • Leg op een bord wat veldsla en plakjes peer en giet hier wat olijfolie en een paar drupjes balsamico azijn over en bestrooi licht met wat vers gemalen peper en (zee)zout.
  • Leg hierbij de gegrilde plakjes met de geitenkaas en strooi er wat van de gehakte walnoten omheen.



  • Een witte Anjou (Blanc; Val de Loire)is hier heel lekker bij.
  • Laatste reacties

    matisse avatar
    matisse 23-02-2005

    Dit klinkt goed, gaat mee met dank.

    m-tilmans avatar
    m-tilmans 18-02-2005

    Hi, Sophie, Ziehier met enig zoeken gevonden Lijkt me een geweldig recept!! Ook de versierde kalflapjes lijken veel belovend lekker.gr.Margreet.T.

    riakooktgraag avatar
    riakooktgraag 17-02-2005

    vreemde combie maar ga het proberen. groetjes Ria

    marie-france avatar
    marie-france 11-02-2005

    Dit lijkt zo raar, dat moet wel lekker zijn. Ik neem het mee. Groetjes, Marijke

    Bewaren in kookboek

    Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

    Over de plaatser

    Doorsturen

    Home Recepten