Vis met appeltjes

  • Belgisch,
  • 20-30 min.

light,lekker en snel.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
visfilets(vb schartong,wijting,schol) 2 sjalotje 1 dl droge witte wijn 20gr boter 2appelen(golden)
1 dl room(light versie )
100 gr gepelde garnalen
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Strooi de fijngesneden sjalotjes in ovenschaal,overgiet met wijn
leg er 4 gekruide visfilets bij ,bestrooi met 20 gr boternootjes
dek af met aluminiumfolie
zet 10' in voorverwarmde oven 180?c
Snij de appelen in partjes
bak kort in boter,kruid ze met p&z
zeef het kookvocht vis en laat tot de helft inkoken
doe er 1 dl room bij(light versie)
verdeel de vis,appeltjes en 100 gr gepelde garnalen
nappeer met saus en dien op

Serveertip

lekker met wat aardappelpuree

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

hilde1007 avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten