Auberginehapjes

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 08-02-2005

Deel dit recept

Ingrediënten
1 aubergine in 0,5cm.ronde plakken gesneden,
olijfolie,
tomaten aan plakjes,
bol mozzarella aan plakjes,
groene pesto.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
cocktailprikkers.
body{background:url(http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20050208012023.jpg)}--

Voorbereiding

De aubergineplajes met zout bestrooien en even laten staan,dan afspoelen en droogdeppen.Bak ze in hete olie goudbruin.

Bereidingswijze

Leg op ieder plak aubergine een plak tomaat,
plak mozzarella en daarop schepje pesto.
Zet vast met een prikker.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten