Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

  • Engels,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 07-02-2005
  • Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

  • Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

  • Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

  • Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

  • Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

  • Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

  • Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

    Pasta cocktail (lekker voorgerecht)

Dit lekkere voorgerecht heb ik al vele keren gemaakt en gemakkelijk te maken. Het is eens een "ander dan anders" gerecht. Er zit geen vlees is dus is het ook geschikt voor vegetariërs. (en de niet vegetariërs genieten mee!) Heb je toch zin in vlees? Doe er dan wat kleine ham of kipblokjes in. De smaak is lekker fris een beetje pittig en heerlijk licht. Vandaag (16.12.2011) weer eens gemaakt maar nu voor ons twee. Gewoon de ingrediënten door twee gedeeld en ik heb nu foto`s bij dit recept geplaatst. Ik had geen mooie malse sla in huis dus heb (zie foto) ijsbergsla gebruikt maar met de gewone sla staat het mooier.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
  • 40 gram kleine macaroni (droog gewogen)
  • 1 knapperige handappel
  • 2 stengels bleekselderij
  • VOOR DE SAUS:
  • 4 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel tomatenketchup
  • 1 eetlepel room
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 scheutje tabasco
  • GARNERING:
  • Blaadjes sla
  • Gedraaide schil van citroen.
  • Paprikapoeder
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan, Kom, Garde of vork, dunschiller, ijscoupes of andere glazen,Citrus pers.

Voorbereiding

  • Kook de macaroni al dente,(nog een beetje stevig) giet er onmiddelijk koud water over en laat uitlekken.
  • Mix de mayonaise,tomatensaus,room, citroensap en een scheutje tabasco met een garde of een vork doorelkaar
  • Schil de selderijstengels even met een dunschiller en snijdt ze in hele dunne plakjes.
  • Schil de appel en snijd hem in kleine stukjes.

Bereidingswijze

  • Roer de koude macaroni, selderij-appelstukjes door de saus.

Bron

Losse verzameling Engelse recepten

Serveertip

  • Serveer in bijvoorbeeld glazen ijscoupes, bekleed ze met wat blaadjes sla.
  • Schep de pasta erdoor en garneer met citroenschil en strooi er wat paprikapoeder overheen.
  • Staat leuk en het smaakt verrassend lekker!

Laatste reacties

monique49 avatar
monique49 22-12-2011

Hoi Sinds kort met ik weer op Smulweb. Maar ik kan geen foto,s uploaden. Kun jij mij uitleggen,hoe ik dat kan doen ? Alvast vriendelijk bedankt Groetjes Monique

cootje48 avatar
cootje48 23-06-2005

ik heb ook een vegetarische dochter, dus is dit wel leuk. Ik neem hem mee, Marijke

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten