1. Home
  2. Recepten
  3. Stokbrood Tonijn en Feta

Stokbrood Tonijn en Feta

  •  , Brood
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-02-2005

Ingrediënten 2 personen


1 blikje tonijn op (olijf)olie; 1/2 rode spaanse peper; 100 gr. feta; 4 plakken augurk; 4 takjes verse tijm; handje pijnboompitjes; tomatentapenade; honing; gedroogde tijm; zout;
voorgebakken volkoren stokbrood


Verder heb je nodig


Oven


Een heerlijk volkorenstokbroodje met tonijn en feta

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Tonijn uitlekken; augurk in blokjes snijden, pepertje in kleine stukjes hakken, pijnboompitjes roosteren en stokbroodje volgens gebruiksaanwijzing afbakken.

Bereidingswijze

Uitgelekte tonijn mengen met pepertje, snufje zout, de helft van de pijnboompitjes, de augurkblokjes en de helft van de feta. De helften van het afgebakken broodje besmeren met de tapanade. Daarna het stokbroodje beleggen met het tonijnmengsel. De rest van de feta erover verdelen en de overgebleven pijnboompitjes erover strooien. Wat vloeibare honing erover druppelen en een beetje gedroogde tijm erover strooien.
Dit alles een paar minuutjes onder de grill.

Serveertip

Je kan het zo eten maar smaakt ook heerlijk met een beetje frisse, gemengde salade met mosterddressing.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindas_smulweb


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lindas_smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top