Chocoladetruffels

  • Nederlands, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-02-2005

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
175 gram poedersuiker
- 125 gram zachte boter
- 250 gram pure chocolade
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Klop de poedersuiker en boter met de mixer
lichtgeel en romig.
Smelt de chocolade au bain marie
en laat het iets afkoelen,
maar het moet wel vloeibaar zijn.
Roer de chocolade door
het suiker-botermengsel.
Doe het chocolademengsel in een spuitzak
en spuit op een met bakpapier bekleed
bakblik gelijke hoopjes chocolade.
Zet de chocolade even in de diepvries
en haal ze daarna door de cacaopoeder.

Laatste reacties

novemberrain18 avatar
novemberrain18 12-02-2006

Heerlijk! Neem ik ook van je mee. Bedankt! Groetjes Ines

heleen4 avatar
heleen4 06-02-2005

Lijkt me lekker! Groeten, Heleen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten