1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Chocoladetruffels

Chocoladetruffels

  • Nederlands, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-02-2005

Ingrediënten 2 personen


175 gram poedersuiker
- 125 gram zachte boter
- 250 gram pure chocolade



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de poedersuiker en boter met de mixer
lichtgeel en romig.
Smelt de chocolade au bain marie
en laat het iets afkoelen,
maar het moet wel vloeibaar zijn.
Roer de chocolade door
het suiker-botermengsel.
Doe het chocolademengsel in een spuitzak
en spuit op een met bakpapier bekleed
bakblik gelijke hoopjes chocolade.
Zet de chocolade even in de diepvries
en haal ze daarna door de cacaopoeder.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hug-me


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hug-me
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top