1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Franse keuken
  5. Heerlijk Pasteitje van gorgonzola en pijnboompitten

Heerlijk Pasteitje van gorgonzola en pijnboompitten

  • Frans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-02-2005

Ingrediënten 4 personen


4 pateibakjes 1 el pijnboompitten 100 g gorgonzola



Ja een simper voorgerechtje kan haast niet. Maar echt een toppertje!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de ovenvoorm op 170 graden

Bereidingswijze

Pijnboompitten in droge koekenpan lichtbruin
roosteren en direct op bord strooien.
Gorgonzola in kleine stukjes snijden. Elk
pasteitje royaal vullen met gorgonzola en
bestrooien met pijnboompitten.
Bereiden
Begin ? 15 min. van tevoren:
oven voorverwarmen op 175 ?C. Pasteitjes in
midden van oven ? 8 min. verwarmen tot
gorgonzola gesmolten is.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top