Gevulde boekweit pannenkoeken

  • Frans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.

Makkelijk en lekker lunchgerecht

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
-4 boekweit pannenkoeken (voorverpakt)
-4 eieren
-licht gezouten boter
-4 sneetjes rauwe ham (in kleine dobbelsteentjes)
-geraspte gruyerekaas (circa 120 g)
-zout en peper
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

-verwarm de pannenkoeken in een licht beboterde pan en draai ze om
-laat een mootje boter erop smelten
-breek er een ei over en leg er ham over en bestrooi met wat geraspte gruyere

Bereidingswijze

-kruiden met wat peper en de pannenkoek in 4 plooien
-doe hetzelfde met de andere pannenkoeken
-hou ze warm in de oven van 150?C

Serveertip

warm serveren

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten