1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Heilbot met knoflook-tomatensaus

Heilbot met knoflook-tomatensaus

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-02-2005

Ingrediënten 4 personen


-3 grote tomaten
-2 sjalotten (fijn gesnipperd)
-2 tenen knoflook (fijngehakt)
-1,2 dl olijfolie
-4 moten heilbot


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie


Een pittig (light) visrecept !

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-het vruchtenvlees van de tomaten met de sjalotten, de knoflook in een kom goed mengen en de olijfolie erdoor roeren en alles opzij zetten

Bereidingswijze

-bekleed een grillpan met aluminiumfolie, besmeer de vismoten met olie en leg ze op de folie
-grill ze 4 a 5 min, tot de vis gaar is
-giet de saus intussen in een pannetje en warm ze heel zachtjes op (niet laten koken)

Serveertip

-serveer de vis met de lauwe saus en geef er een salade bij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top