Portugese Liefde

  • Portugees, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 03-02-2005

Echt super makkelijk en heerlijk eenpansgerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 500 gr gemengde visfilet (kabeljauw en zalm)
* 2 uien
* 500 gr tomaten
* 1 groene paprika
* 2 teentjes knoflook
* 4 takjes peterselie
* 500 gr aardappelen
* 1/2 rode peper
* 2 dl olijfolie
* 2 dl witte wijn
* fijn zeezout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mes, snijplank, grote pan met deksel.

Voorbereiding

Snijde de vis in grote stukken. Pel de ui en snijd ze in ringen. Was de paprika en snijd ze in grove stukken. Hak de knoflook en peterselie fijn. Schil de aarappelen en snijd ze in plakken. Ook de tomaten in plakken snijden. De rode peper wassen en in ringetjes snijden (zonder zaadjes).

Bereidingswijze

Leg in de pan eerst de uien, tomaten, paprika, knoflook en peterselie. Verdeel de aardappelen over de groenten.
Leg de vis op de aardappelen.
Meng de olijfolie met de peper, de wijn en zout en proef of het op smaak is. Verdeel het oliemengsel over de vis, groenten en aardappelen.
Laat de visschotel afgedekt in ca 35 minuten gaar stoven.

Laatste reacties

poebeerr avatar
poebeerr 16-02-2016

Lekker, simpel, lekker simpel. Bedankt voor je recept.

vanhooidonk avatar
vanhooidonk 03-02-2005

Dat gaan we dus zeker een keer eten. Laat je daarna nog wel even weten hoe het is be/gevallen. Betty

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten