Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Rotmok

Rotmok

Door: martineprest

  • Multi-cultureel Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-02-2005

Ingrediënten 4 personen


500 gram varkensvlees (of restant vlees), 2 flinke uien, 1 theelepeltje kerrie, 1 blikje tomatenpuree, 1 mespunt sambal, 4 deciliter zigeunersaus (fles), 500 gram macaroni


Verder heb je nodig


Braadpan en een pan voor het koken van de macaroni


Oude zeemanskost. Lekkere pittige variant van Macaroni

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Het vlees in stukjes snijden en even aanbraden. Daarna een beetje water erbij en met het deksel op de pan op een zacht vuurtje gaarstoven. Als het water verdampt is, de uien snipperen en even meefruiten. Daarna de rest van de ingredienten erbij doen en doorwarmen.

Serveertip

Geven bij de gekookte macaroni.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van martineprest
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top