1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Tortilla
  5. Tortilla a la espanola

Tortilla a la espanola

  • Spaans, Tussendoortje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-02-2005

Ingrediënten


3 aardappelen, 1 ui, 5 eieren, wat melk, olijfolie, zout.



Tapas :Bereidingstijd:
45 minuten

From: Stien

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Aardappelen schillen en in flinterdunne chipsschijfjes
snijden(met kaasschaaf)ui snipperen
2. In diepe bakpan bodem bedekken met olie en verhitten
3. Aardappelschijfjes en ui bakken ,regelmatig omscheppen,vuur niet
te hoog.
4. Eieren met een scheut melk goed kloppen
5. Wanneer aardappel gaar en zacht is in schaal doen en eieren
erbij doen en de boel goed mengen, voeg zout naar smaak toe
6. Wat olie in de pan en de massa bakken totdat de bovenkant
gestold is, dan omdraaien(niet te lang bakken tortilla moet smeuig
zijn)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top