1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Knoflookolijven met citroen

Knoflookolijven met citroen

  • Spaans, Tussendoortje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 02-02-2005

Ingrediënten


1 citroen, 1 sjalotje, 5 teentjes knoflook, 1 theelepel fijngehakte
munt, 150 gram zwarte olijven met pit, 150 gram groene olijven met pit.



Tapas een heerlijk tussendoortje of bijgerecht Bereidingstijd: 10 minuten Rusten: 1 dag; From: Stien

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. De citroen halveren.
2. De ene helft in plakjes snijden.
3. De andere helft uitpersen.
4. Het sjalotje en de knoflook fijnhakken en mengen met het
citroensap, de munt, de olijven en de plakjes citroen.

Serveertip

5. In de koelkast 1 dag laten staan.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top