1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Ansjovisboter met groene kruiden

Ansjovisboter met groene kruiden

  • Spaans, Tussendoortje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-02-2005

Ingrediënten


6 ansjovisfilets, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, 0,5 theelepel
fijngehakte marjolein, 0,5 theelepel paprikapoeder, 2 eetlepels
citroensap, 100 gram zachte boter, stokbrood.



Tapas een heerlijke snack of bijgerecht.
Bereidingstijd: 25 minuten. Rusttijd: 3 uur; From: Stien

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

1. De ansjovis met de peterselie en de marjolein tot een pasta wrijven.

Bereidingswijze

2. Het paprikapoeder, het citroensap en de boter erdoor roeren.
3. In de koelkast en paar uur laten staan.
4. Van de ansjovisboter met een meloenboor bolletjes maken, of er blokjes van snijden.

Serveertip

5. Het stokbrood opwarmen en erbij serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van llheks
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top