1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. Gemarineerde Olijven

Gemarineerde Olijven

Door: anjad

  • Mediterraan, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-02-2005

Ingrediënten


0,5 dl azijn; 1,5 dl ketjap; 5 teentjes knoflook; 1 dl. gembersiroop; 1 dl. honing; 50 g mosterd; 1 dl tomatenketchup; 1 dl chilisaus; 5 g thijm; 10 g italiaanse kruiden; 2 dl olijfolie; groene en zwarte olijven, zonder vocht; evt. peper


Verder heb je nodig


Een grote glazen pot om de olijven in te bewaren.


Een heerlijke marinade voor groene en zwarte olijven.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Spreekt voor zich....... Meng alles door elkaar en laat een paar dagen intrekken.

Serveertip

Heerlijk bij een lekker drankje, maar ook als bijgerecht bij mediterraanse gerechten.



Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anjad
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top