1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. tonijntartaar

tonijntartaar

  • Nederlands, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-02-2005

Ingrediënten 4 personen


100 g verse tonijn, 1 el mayonaise, 1/2 tl wasabipasta (heeft mierikswortelsmaak)1/2 lente ui fijngesneden, 1/2 el limoensap, 1 el fijngesneden koriander, 4 blaadjes koriander, zout, 4 grote ribbelchips


Verder heb je nodig


Mes en snijplakje


Heerlijke amuse voor 4 personen of als salade bij de borrel

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij tonijn in heel kleine blokjes, Meng may met wasabipasta, lente-ui, fijngesneden koriander en limoensap, zout en peper. Schpe tonijn erdoor en zet tot gebruik in koelkast.

Bereidingswijze

Leg op 4 lepels een ribbelchip en schep het mengsel hierop met blaadje koriander.

Serveertip

Ook als salade met stokbrood erg lekker bij de borrel. Je moet dan wel meer maken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rita42


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rita42
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top