1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Paprika
  5. Gevulde paprika
  6. Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees

Bladerdeegbroodjes gevuld met shoarmavlees

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-02-2005

Ingrediënten 4 personen









2 bosuitjes
1 rode paprika
2 eieren
1 pakje diepvries
bladerdeeg (10 stuks
van 10 x 10 cm)
250 g shoarmavlees
2 eetl. zonnebloemolie





ALS JE DIT MAAKT VOOR JE GASTEN VRAGEN ZE VAST HET RECEPT.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?C. bekleed een bakplaat met bakpapier. snijd de bosuitjes in dunne ringetjes. snijd
de paprika in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten. snijd de paprikahelften in kleine blokjes. klop de eieren los. laat het bladerdeeg ongeveer 10 minuten ontdooien.

Bereidingswijze

Bak het shoarmavlees in de zonnebloem-olie in ongeveer 5 minuten bijna gaar. mocht het vlees uit erg grote stukken bestaan, snijd het dan wat kleiner.
Schep het vlees af en toe om. doe het vlees in een kom. schep de bosuiringetjes, paprikastukjes en de helft van het eimengsel door het vlees. leg in het midden van elk plakje bladerdeeg wat van de shoarmavulling. vergeet niet
de plastic velletjes die tussen de plakjes bladerdeeg zitten te verwijderen. bevochtig de randen van het deeg. vouw het deeg als een saucijzenbroodje op, plak de zijkanten op elkaar en vouw ze een stukje om. plak ook de naad aan de bovenkant goed vast. smeer de
bovenkant van de broodjes in met losgeklopt ei. leg de broodjes op de bakplaat en bak ze in de oven in ongeveer 20 minuten knapperig en licht bruin.

Dit recept is te vinden in:



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274


Reacties (44)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top