1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Mexicaanse Krabdipsaus met Mexicaanse Chips

Mexicaanse Krabdipsaus met Mexicaanse Chips

Door: kramer1274

  • Mexicaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 31-01-2005

Ingrediënten











1 kleine ui
250 gram krabsticks
250 gram zachte verse kaas (Mon Chou)
125 ml creme fraiche
2 theelepels paprikapoeder
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
3 eetlepels droge witte wijn









LIJKT DUUR MAAR DAT IS HET NIET ALLEEN MAAR LEKKER

Ontdek meer:

Voorbereiding

Rasp de gepelde ui of snijd het uitje in zeer kleine stukjes. haal de krabsticks uit de plastic hulsjes. snijd de sticks in vieren en wrijf deze stukken los tussen de vingers.

Bereidingswijze

Roer de kaas, de krabsliertjes, creme fraiche, paprikapoeder, bieslook en witte wijn door elkaar. verwarm het mengsel langzaam schep deze dipsaus in vuurvast kommetje dat bijvoorbeeld op een theelichtje wordt geplaatst. serveer Mexicaanse chips of stukjes rauwe groenten (broccoliroosjes, stukjes bleekselderij, paprika en courgette) bij deze dipsaus.

Serveertip

TIP:
deze dipsaus is ook geschikt om avocado?s mee te vullen. snijd rijpe avocado?s in de lengte doormidden. verwijder de pitten. vul de holtes met de warme of koude saus en dien meteen op.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kramer1274
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top